Folieballong Mini Giraff Blå

I lager Vikt: 20 g
SKU
K060
Snabb överblick
Liten blå Folieballong i form av en liten giraff med texten "It's a boy!" vilket gör den till den ultimata ballongen till din babyshower. Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 30 cm långt.
34 kr

Garanterad och trygg e-handel

Liten folieballong i form av en liten blå giraff med texten "It's a boy!"

Att ha med ballonger på alla fester hör till och är nästan ett måste. Ballonger passar på alla fester, för stora som små; på födelsedagsfesten, överraskningsfesten, eller för att fira att ett nytt litet liv är på väg. Denna lilla folieballong i form av en liten blå giraff med texten "It's a boy!" är den ultimata ballongen att ha med på din babyshower för att fira att en liten son är på väg till världen! Om ni tänker gå på ett tema som matchar ihop med färgerna på giraffen så rekommenderar vi att kombinera den ihop med 100-pack av våra latexballonger i färgerna Mint och Vanilj - kommer bli jättefint ihop med giraffen! Lägg till en manuell eller elektrisk ballongpump också för att underlätta jobbet med ballongerna och bara njut av festligheterna istället!

En folieballong håller trycket längre än latexballonger. De håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium och är självförslutande.

Går att blåsa upp med helium eller luft, men helium ger bästa effekt!

Ca 30 cm fullt uppblåst.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Folieballong Mini Giraff Blå
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris