Korvstoppare 7 L Liggande

I lager Vikt: 13 kg
SKU
K332
Snabb överblick

Korvstoppare 7 L Liggande

2 310 kr

Garanterad och trygg e-handel

En liggande korvstoppare för 7 liter korvsmet. Här är ditt nästa hjälpmedel för att lättare kunna stoppa din egen korv. Korvstoppare eller korvspruta – vad du än väljer att kalla den så är vår stoppare en stabil och stadig konstruktion i rostfritt stål lämplig för hushållet, restauranger och gårdsbutiker. Även korvhornen är i rostfritt stål! Vi har sålt över tusen av dessa stoppare och kvaliteten är överväldigande hög. De enda delar som inte är i rostfritt stål är bultarna på sidorna samt ventildelens fjäder. Så se till att ta loss ventilen efter användning och rengör denna omedelbart.

Behållaren går enkelt att ta loss vilket underlättar påfyllning och rengöring. Försedd med en silikonpackning för tät hantering av korvsmeten. Stopparen har två olika växlar, en för att snabbt backa kolven och en för att trycka fram smeten när man skall stoppa korv. Med ett enkelt handgrepp byter du smidigt storlek på korvhornen.

En stor fördel med denna stoppare är att alla delar som kommer i kontakt med korvsmeten är löstagbara och kan läggas i frysen ett par tre timmar innan korvstoppningen. Korvhorn, låsring, smetbehållare och kolvplatta går alla att ta loss eller skruvas av. Se även till att du fryser blandbunkar innan du börjar. Vi har fina svensktillverkade bunkar i rostfritt stål.

Att skära upp köttet i 2-3 cm stora kuber och köra dem i köttkvarnen när de är halvfrysta hjälper också till för att hålla temperaturen nere. Lägg även in de delar av köttkvarnen som är löstagbara i frysen!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Korvstoppare 7 L Liggande
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris