• Råvarukit - PGW:s Porter

Råvarukit - PGW:s Porter

199 kr

Status: I lager

Köps Ofta Tillsammans

Råvarukit - PGW:s Porter
Råvarukit - PGW:s Porter
199 kr

Detaljer

Råvarukitet – din väg till en god porter

En riktigt god porter är svår att motstå. Vårt råvarukit ger dig alla råvaror du behöver för att kunna brygga ett riktigt gott öl. Har du något av våra nybörjarkit vet du säkert hur enkelt det är att komma igång med hembryggningen och då är det enda som saknas just detta råvarukit för din nästa laddning god hembrygd öl. 

 

Porter - Från julbordet ut till grillen

Sedan 1700-talet har världen njutit av riktigt god porter – en släkting till den irländska stouten (se även vårt råvarukit för Dry Stout). Här i Sverige kanske den främst förknippas med vörtbröd och julbord. Våga prova din hembryggda porter till kvällens köttbit eller till och med de färska ostronen – du kommer att bli förvånad!

 

Råvarukit för porter – är det nödvändigt?

 • Råvarukitet innehåller allt du behöver: malt, humle, jäst, maltextrakt samt bryggsocker och kronkapsyler. Du slipper leta efter recept – vi har gjort grundarbetet åt dig.
 • Går att kombinera med vårt nybörjarkit för att göra andra ölsorter
 • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
 • Ger 4 liter utmärkt öl

 

Fixa ditt råvarukit för porter idag

Kanske närmar sig julen, eller är du ute efter något att dricka till sommarens sista grillkvällar? Oavsett kommer råvarukitet för porter inte att göra dig besviken. Ta chansen och klicka hem ett redan idag, kanske tillsammans med något av de andra råvarukiten vi har!

 

 

 

 1. Toppen! recenserad av Josefine on 2018-10-31
  Pris
  Kvalitet

  Dock har jag beställt två gånger och båda gångerna har nylonpåsen saknats. Annars topp! Lätt att följa receptet.