Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats

Rating:
88 % of 100
Slut i lager Vikt: 4 kg
SKU
V503
Snabb överblick

Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats ger hela 30 flaskor av ett exceptionellt gott vin som är lätt matchat till både festliga middagar eller en stunds avkoppling med ett glas gott vin, lätt att tillverka och klart på några veckor. Vinet är mycket lovordat av kunderna både för bästa smak och bästa pris!

277 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om vinet

Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats har allt i smak väg som krävs av ett riktigt gott slottsvin, slottsviner kommer oftast från Bordeaux området där de är kända för att hålla en mycket hög kvalité. Smaken av vin från fräscha krispiga druvor som den aromatiska Sauvignon Blanc är lyxigt, denna ljust guld gula dryck har lagom solmogna toner till ett riktigt vettigt pris, kan knappast bli bättre!

Tillsätt 3,6-4 kg socker, för bästa resultat använd helst bryggsocker som är det naturliga sockret i frukter och bär.

 

Mat och vin, vad passar Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats till?

Vinjett vitt Slottsvin Vinsats ger ett perfekt allround vin med fina aromer som passar till allt, från den avkopplande stunden efter jobbet till högtidliga middagar eller sommar bålen.

Att ta med sig vinet på husvagns semestern eller till sommarstugan drygar ut semester kassan rejält utan att pruta på kvalitén. Att resa runt kusten ger möjlighet att få njuta av vinet ihop med havets delikatesser från något av landets små fiskrökerier, en bättre gourmé middag kan inte serveras på den bästa restauranten!

 

Tips vid vin tillverkning och lagring

Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats blir klar på cirka tre veckor och går alldeles utmärkt att dricka direkt, men som alla viner mår det bäst av att få vila lite så smaken hinner sätta sig. Vinet kan med fördel lagras för att erhålla en djupare och mera mogen smak.

Ett annat tips är att minska något på vattnet om ni vill få ett i smaken kraftigare vin, alla viner ska givetvis förvaras svalt och mörkt för att utvecklas rätt.

 

Vinsatsen innehåller

  • 5 liter koncentrerad druvjuice
  • Vinjäst
  • Jässtopp
  • Klarningsmedel
  • Fullständiga instruktioner

 

Bra information

Vi kan rekommendera varmt att ni köper till detta startpaket, om det är första gången ni tillverkar vin.

Paketet innehåller en bra basutrustning, som ger er alla förutsättningar för att nå optimalt resultat på eran vin tillverkning.

Plastkärl som inte är avsedda för vin tillverkning bör inte användas då de kan ge sämre resultat, detta eftersom plaster är anpassade till olika ändamål och kan i värsta fall ge en smak av plast åt vinet.

4.4
Rating:
88% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Vinjett Vitt Slottsvin Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!