Pepparkvarn Elektrisk

119 kr

Status: I lager

Vikt: 400 g

Köps Ofta Tillsammans

Pepparkvarn Elektrisk
Pepparkvarn Elektrisk
119 kr

Detaljer

Elektrisk pepparkvarnen med 6 steg

Önskar du en smakhöjare nära tillhands? Färskmald peppar är oumbärligt i matlagningen, grytor, marinader, långkok, förrätter och mycket annat. Säg den maträtt som inte lyfter av en touch av peppar. Vill du sätta bra smak på maten så är de en sån här elektrisk peppar kvarn du ska köpa. En perfekt lösning när du vill krydda upp flera rätter med olika grovkornighet på din peppar.

 

En modern peppar kvarn i rostfritt stål

Idag är vårt kök som vilket annat rum som helst. Vi lagar inte enbart mat i köket utan vi umgås i rummet. Förutom att kvarnen fungera som ett hjälpmedel vid matlagning är pepparkvarnen ofta en estetisk detalj, tillsammans med olivoljan och saltstenarna pryder den köksbänken.

Vår kvarn är tillverkad i rostfritt stål, den har högkvalitativa keramiska kärnor och du kan självklart justera grovleken på kornen, fin- eller grovmalet, valet är ditt. Produkten CR 4438 drivs av 6 stycken AAA-batterier. Med en batteridriven kvarn kan du peppra och röra i grytan samtidigt. Eftersom kvarnen är elektrisk är det enkelt och effektivt att krydda med enhandsfattning.

 

Specifikation batteridriven pepparkvarn;

 • Keramiska kärnor
 • Justerbar grovlek för malningen
 • Rostfritt stål
 • Strömförsörjning: 6x typ AAA-Batterier

 

Professionell känsla i köket med elektriska pepparkvarnar

Varför använda färdigmalen peppar från affären när du kan mala den själv? Köp den elektriska pepparkvarnen CR 4438 som kan ställas i 6 olika lägen och skapa en professionell känsla på din matlagning i köket. En av finesserna med denna variant är att du genom den justerbara kvarnen kan välja hur fint eller grovt du vill att din peppar ska vara. Köp den, när du väl börjat använda den kommer du inte klara dig utan den.

 1. Prisvärd kanske ? recenserad av Christina on 2018-12-10
  Kvalitet
  Pris

  Jättesnygg , lätt att hålla och trycka men lite plastig vid påfyllning och jämfört med mina Skeppshult i trä som man måste vrida så kommer mycket mer ur dem. Jag tycker den maler klent och tunnt hur man än väljer finmalet eller grovt. Lyset är ett
  stort plus!!

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På