Vinjett Vitt Lantvin Vinsats

Rating:
92 % of 100
Slut i lager Vikt: 4 kg
SKU
V502
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Vinjett Vitt Lantvin Vinsats ger hela 30 flaskor gott vin på endast en vecka, ett utmärkt vin till ett förmånligt pris!

265 kr

Garanterad och trygg e-handel

Vinjett Vitt Lantvin Vinsats, köp den nu och gör 30 flaskor med vitt kvalitéts vin på endast en vecka! Vinjett Vitt Lantvin Vinsats är gjort av solmogna gröna druvor, med en härlig och fräsch vinsmak. Missa inte att köpa detta prisvärda vin.

 

Tillverkat av Kiwiks Musteri, med en gedigen tradition av dryckestillverkning sedan 1888, har musteriet presenterat sin Vinjett Vitt Lantvin Vinsats. Detta välsmakande vin med anor, har lyckats vinna en speciell plats i folks hjärtan och smaklökar. Vinet har en välbalanserad god och enkel vinsmak, precis som ett lantvin ska smaka. Ett vin som passar till de flesta rätter med sin neutrala vinsmak, ibland kan det vara en fin kontrast med ett enkelt vin till en robust middag. Som skafferi vin kan det med fördel även användas i matlagningen. Vinjett Vitt Lantvin är vinet du vill ha hemma om du får oväntat besök.

 

Detta är ett vin som vinner på en kort lagring, endast ett par veckor anses av många vara tillräckligt för att smaken ska sätta sig. Som med alla lantviner ska det inte behövas någon lång lagring, lantvin är vinernas färskvara. Det går givetvis att reglera alkoholhalten genom ändrad mängd socker och använda starkvinsjäst som passar vid högre alkoholhalt.

Önskas ett mindre torrt vin så tillsätt extra socker efter avslutad jäsning, det är viktigt att använda jässtopp här annars fortsätter vinet jäsa ut sockret.

 

Vinsatsen innehåller:

  • 5 liter koncentrerad juice från gröna druvor
  • Vinjäst
  • Jässtopp
  • Klarningsmedel
  • Fullständiga instruktioner

Tillsätt 3,6-4 kg socker eller för bästa resultat bryggsocker

 

Är det första gången du producerar eget vin föreslår vi att du köper till detta startpaket för att uppnå bästa resultat.

Att använda plastkärl som inte är avsedda för tillverkning av vin kan ge sämre resultat eftersom plaster är anpassade till olika ändamål.

 

 

4.6
Rating:
92% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Vinjett Vitt Lantvin Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!