Deliciou BBQ 55 gr KORT DATUM

Slut i lager Vikt: 90 g
SKU
K382
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Deliciou BBQ 55 gr

Specialpris 19 kr Ordinarie pris 87 kr

Garanterad och trygg e-handel

OBS, Kort datum

100 % växtbaserad krydda med 100 % naturligt utsökt smak! 

Krydda till vardagen med denna utsökt goda kryddan från Deliciou! Deliciou BBQ är kryddan som alla grillmästare borde ha hemma i sina kök. Den här kryddan får allt att smaka som en solig sommardag, som gjord för att grilla på. Kryddan funkar utmärkt till både grönsaker och kött, men är även god ihop med pommes frites och i grytor, och ger alla rätter en rökig, smaskig smak. För vem har sagt att du måste avstå från den härliga smaken av en perfekt grillad köttbit bara för att du inte vill äta själva köttet? Med Deliciou BBQ kan du fortsätta att njuta av smaken av grillat kött utan att äta själva köttet!  

Kryddan från Deliciou är helt växtbaserad och finns i flera olika smaker, bland annat flera alternativ av baconkryddor samt av ost. Dessa kryddor funkar utmärkt att använda som bordskrydda och som smaksättare. Använd till exempel tillsammans med olja, blanda med cremé fraiche, ha på popcorn, som salladskrydda – endast fantasin sätter gränser i köket!  

Denna krydda är en växtbaserad krydda som är ett hälsosamt alternativ för matälskare. Kryddan innehåller endast en fjärdedel så mycket salt som vanliga kryddor, innehåller inga konstigheter eller smakförstärkare och är 100 % vegansk.  

Delicious kryddor har framställts av matälskare för matälskare, och är särskilt anpassade för dem som vill spendera lite mindre tid på långa komplicerade recept och istället lägga tid på att äta utsökt god mat. 

Ingredienser  

Maltodextrin, salt, tomatpulver, lök, kryddor, vitlök, worcestershire såspulver, jäsextraktrökarom, citronsyra  

Egenskaper 

  • Naturliga ingredienser – 100 % växtbaserad  
  • Vegansk  
  • Glutenfri  
  • Fri från sojaprodukter   
  • Halalcertifierad  
  • Koshercertifierad  
  • Noll kalorier, noll kolhydrater, och noll fett per portion 

OBS! Då kryddan inehåller väldigt lite salt, så rekommenderar vi att också salta där du har på kryddan för att få maximal smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Deliciou BBQ 55 gr KORT DATUM
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris